ברוח הזאת
מחבר/ת: קוטלר-בנגל, אושרת
תקציר:
"אם מישהו היה מספר לה שנתיים קודם לכן שתעדיף לבלות במחיצת עצמה שבועות ארוכים וגם תיהנה מכך, היתה שולחת אותו לאשפוז. היא? שמאז ומעולם היתה מוקפת באנשים ובמשימות רק כדי לברוח מהריק המבעית שאיים לבלוע אותה? ובכל זאת, הנה היא מפליגה לבדה, והדממה שמסביב מטעינה אותה בכוחות שמעולם לא חשה בהם לפני כן. כמעט חודשיים חלפו מאז יצאה להרפתקה הזאת וכבר היה לה ברור שמשהו חשוב ומהותי משתנה בקרבה. משהו שלא ידעה לתת לו שם, אבל לראשונה זה שנים אִפשר לה לנשום."
בדרך מקרה נפגשים מיה ומקס על סיפונה של יכטה קטנה בים האיוני. מקס נודד בעולם כבר שנים, בורח מזיכרונות עבר קשים. מיה היא פסנתרנית בעלת שם בינלאומי המעורבת שלא בטובתה בסקנדל תקשורתי ומטופלת באבא מבוגר ודמנטי. כשהמציאות סוגרת עליה היא נוטשת הכול מאחור ויוצאת אל הים. שניהם שקטים, מופנמים ופגועים,
שניהם נושאים מטען משפחתי כבד ובודקים, כל אחד בנפרד, את סיכויו לברוח מן העבר. ההפלגה המשותפת שלהם מתחילה במפרץ קסום עם מים שקטים וצלולים ומסתיימת בסערה גדולה ומסוכנת.
ברגישות, בכישרון ובחמלה מתארת אשרת קוטלר שני גיבורים כובשי לב ומספרת על חוויית ההפלגה העצמאית בים כהרפתקה וכדימוי מושלם להתמודדות של האדם עם גורלו ועם חייו.
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
אין כרגע עותקים זמינים להשאלה
עותקים
מספר | סטטוס | מיקום | מס' מיון | סימן מדף | כרך | ימי השאלה |
---|---|---|---|---|---|---|
22908 | מושאל | מבוגרים-סיפורת | ס | קוט | 60 |